Областният управител на Разград Драгомир Златев  прие  председателите на

...
   Областният управител на Разград Драгомир Златев  прие  председателите на
Коментари Харесай

Областният управител на Разград пожела весели празници на пенсионерите

   Областният шеф на Разград Драгомир Златев  прие  ръководителите на Общинските препоръки в района на Съюза на пенсионерите – Обединени в Лудогорието на станалата към този момент обичайната среща в навечерието на Коледа и Нова година.

Той им  пожела радостни празници и им подари календари с логото на Областна администрация.

    Възрастните хора споделиха терзанията си, че лекарите в Областната болница „ Свети Иван Рилски “ недостигат и има заплаха от закриване на отделения. Златев ги успокои, че в Здравното министерство към този момент е бил извършен конкурс за изпълнителен шеф, който скоро ще размени краткотрайно изпълняващия длъжността и проблемите ще намерят решение.  

  Областният шеф съобщи, че той и ръководената от него администрация се стараят да правят своята работа по най-хубавия метод, а възрастните хора са значим коректив поради насъбраната през годините мъдрост. Пенсионерите акцентираха, че в лицето на Златев региона имат представител на държавната власт, който не стои в кабинета си, а постоянно е там, където е нужен, без значение дали денят е работен или почивен. „ Чест Ви прави, че при наводнението при започване на септември тази година Цар Калоян да вземем за пример бяхте при бедстващите и направихте всичко належащо за бързото нормализиране на обстановката “, споделиха те.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР